VRIJWILLIGERSWERK

Vrijwilligers Connect by Music

Met regelmaat is Connect by Music op zoek naar muziektherapeuten of docenten Muziek die zich voor minimaal twee weken willen inzetten als vrijwilliger. Het is ook mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger als je student muziektherapie of – docent muziek bent of op zoek bent naar een buitenlandse stage.

Naast het team van vrijwilligers werkt Connect by Music met een vast team van muziekleraren en muziektherapeuten, die voornamelijk bestaat uit lokale Griekse professionals. Afhankelijk van je ervaring en beschikbaarheid werk je zelfstandig of ondersteun je het vaste team binnen één van de locaties. Connect by Music is actief op het eiland Lesbos en sinds begin 2019 op het vaste land in de kampen Thermopylae en Malakasa.

Connect by Music heeft op alle locaties een vrijwilligershuis en auto beschikbaar waar je samen met andere vrijwilligers gebruik van maakt. Het vliegticket naar de locatie is voor eigen kosten. 

Wat we aan jouw vragen is de commitment om in jouw omgeving financiële ondersteuning te vragen voor Connect by Music. Wij ondersteunen je hierbij in de vorm van promotie materiaal dat je kan gebruiken tijdens presentaties of concerten. Richtlijn is een financiële bijdrage van € 200,- per week als bijdrage aan CBM. Alle opbrengst gaat 100% naar de uitvoering van het programma op Lesbos en de kosten die we maken voor je verblijf.

Heb je interesse om voor ons aan de slag te gaan als vrijwilliger? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen. We nemen op korte termijn contact met je op.

 • MM slash DD slash JJJJ
 • MM slash DD slash JJJJ
  Let op! Je moet minimaal 2 weken beschikbaar zijn
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 2 MB.

   Through music the foundation will support children in need and give them a face to the world.

   Maak het verschil en help ons.
   T: +31(0)653934913
   Bank: NL62ABNA0246932635 t.n.v. connectbymusic.com

   DONERENContact

   You are donating to : Greennature Foundation

   How much would you like to donate?
   $10 $20 $30
   Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
   How many times would you like this to recur? (including this payment) *
   Name *
   Last Name *
   Email *
   Phone
   Address
   Additional Note
   paypalstripe
   Loading...